Temaartiklar / fördjupning  Bo i bostadsrätt Bostadsrättsföreningar i Sverige Lagar, länkar, ekonomifakta  Branschguide med utvalda företag/leverantörer Vår Brf - styrelsens egna sidor Nyhetsbrev  
 Om oss
 Kontakta oss
 Prenumerera på Bo bättre

Annonsera i Bo bättre

Bo Bättre är en specialtidning, nischad mot styrelser/beslutsfattare och aktiva boende i bostadsrätt.

Bo bättres affärsidé; Att göra en oberoende, informativ och aktuell tidning som ett arbetsredskap för styrelseledamöter och aktiva boende i landets bostadsrättsföreningar.

Välj rätt tidning för att nå din målgrupp! Den typiska läsaren av Bo bättre är delaktig i föreningens beslut antingen som styrelseledamot eller som aktiv boende.

Bo bättre kommer ut 4 gånger om året med en upplaga på 25 000 ex. Våra prenumeranter finns bland alla typer av bostadsrättsföreningar; privata föreningar, Riksbyggen, SBC, Fastighetsägarna och HSB.

Bo bättre distribueras på svensk Byggtjänsts permanenta utställning i Stockholm och på Byggcentrum i Göteborg samt på Marknadsrespons fastighetsseminarier i landet. Dessutom rekommenderas Bo bättre av ett antal större mäklarföretag till nya och gamla bostadsrättsinnehavare och styrelseledamöter i landet.

Bo bättre är medlem i Sveriges Tidskrifter och TS-kontrollerad.


Priser och utgivningsplan

Priserna är exklusive moms och gäller tillsvidare.

Prislista 2023 (PDF)


Så här beställer ni

Kontakta vår annonsbokare Mie Karlsson på Recta Media AB via:
Tel. 08-410 644 94 alt. 070-725 66 77
mie@rectamedia.se
www.rectamedia.se


Materialspecifikation

Annonser levereras som högupplöst pdf eller eps till bobattre@etc.se. Vid frågor ring ETC Kommunikation på 08-410 357 00.
© 2006 - 2024 Hittabrf.se och Bo bättre
Sveriges största faktaplats om bostadsrätt och bostadsrättsföreningar
Prenumerera | Kontakta oss | Om oss | Annonsera