Temaartiklar / fördjupning  Bo i bostadsrätt Bostadsrättsföreningar i Sverige Lagar, länkar, ekonomifakta  Branschguide med utvalda företag/leverantörer Vår Brf - styrelsens egna sidor Nyhetsbrev  

Fredrik Löthman AB

Besöksadress Jonstorpsvägen 297 
Postadress Jonstorpsvägen 297 
Postnummer/Ort 254 76 Allerum 
Visa på karta Stor karta  
 
Telefon 042-931 90 
Fax  
E-post Skicka e-post  
Hemsida http://www.fastighetsombildning.se 
Öppettider  
 
Vi arbetar Södra Sverige 
Vi jobbar mot Bostadsrättsföreningen/styrelse
   
Fastighetsombilding.se är ett samarbete mellan P-O Erbacke AB och Fredrik Löthman AB. Vi är båda egna företagare och konsulter inom fastighets- och bostadsombildning.

Per-Olov, som tidigare bl.a. varit regionchef för Stadshypotek med lång erfarenhet från både bank och bostadsbranschen, har arbetat med fastighetsombildningar i mer än tio år.

Fredrik Löthman, före detta tekniker och säljare inom IT-branschen, har arbetat med fastighetsombildningar sedan 2007.

Som ombildningskonsulter tar vi ett helhetsgrepp och hjälper blivande bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och byggentreprenörer genom hela ombildningsprocessen, om så önskas. Framför allt handlar det om att upprätta den ekonomiska plan och arbeta fram eller granska de avtals- och överlåtelsehandlingar som ska ligga till grund för ett fastighetsförvärv. Vi bistår även med teknisk besiktning, intygsgivning samt att verka som informatör och rådgivare till styrelse och hyresgäster. 


© 2006 - 2024 Hittabrf.se och Bo bättre
Sveriges största faktaplats om bostadsrätt och bostadsrättsföreningar
Prenumerera | Kontakta oss | Om oss | Annonsera