Temaartiklar / fördjupning  Bo i bostadsrätt Bostadsrättsföreningar i Sverige Lagar, länkar, ekonomifakta  Branschguide med utvalda företag/leverantörer Vår Brf - styrelsens egna sidor Nyhetsbrev  
 Kontakta oss
 Annonsera hos oss
 Prenumerera på Bo bättre

Om oss

Hittabrf.se hittade Bo bättre och tillsammans skapar vi nu den mest heltäckande webbplatsen, bobattre.se, för dig som är intresserad av bostadsrätt.

På tidningen Bo bättre och webbplatsen Hittabrf.se vet vi vad det innebär att sitta i styrelsen. Ett stort personligt ansvar, lite tid och väldigt mycket att lära. Det är för er i styrelserna bobattre.se finns. Med bobattre.se är ni hela tiden uppdaterad på det senaste i branschen.

– Samarbetet känns naturligt då vi som journalister själva använt Hittabrf.se i vårt arbete, framförallt när vi behöver komma i kontakt med bostadsrättsföreningar, säger Karin Rutström, redaktör på Bo bättre.

- I rollen som styrelsemedlem har jag länge haft stor nytta av Bo bättre:s temaartiklar som belyser och informera om aktuella teman. Det känns mycket bra att vi tillsammans kan förstärka webbplatsen med intressanta teman och att vi får tillgång till en stor kunskapsbank, säger Jonas Ström, delägare på Hittabrf.se.

Om Hittabrf.se

Hittabrf.se har länge varit Sveriges ledande informationssida inom Brf. Idag finns över 1 900 länkar till bostadsrättsföreningars hemsidor och besökare hittar även snabbt adressuppgifter m.m. till Sveriges samtliga 26 000 bostadsrättsföreningar. Besökarna hittar också lätt länkar till myndigheter, lagar, företag och leverantörer.

Ambition att vara Sveriges största faktaplats om bostadsrätt och bostadsrättsföreningar får sägas vara uppfylld. Sedan starten hösten 2006 har antalet besökare växt till att idag ligga kring 35 000 besökare per månad.

Vi på Hittabrf.se har alla lång erfarenhet av bostadsrätt och bostadsrättsföreningar. Vi bor i bostadsrätt, är med i bostadsrättsföreningars styrelser och har dessutom lång erfarenhet av förvaltning av bostadsrättsföreningar. En stor erfarenhetsbank med andra ord.
www.hittabrf.se

Om Bo bättre

Bo bättre har sedan en tid tillbaka haft en tätposition inom bostadsrättsbranschen som en oberoende, informativ och aktuell bostadsrättstidning. Tidningen arbetar med en stab av kunniga journalister för att skapa marknadens bästa bostadsrättstidning.

I tidningen medarbetar också några av landets främsta bostadsrättsexperter som ger tips till styrelsen och hjälper till att reda ut den ibland så snåriga bostadsrättsjuridiken.

I Tema/Special kommer du att kunna hitta en stor del av artiklarna från papperstidningen. Vi kommer också att bjuda på en hel del matnyttigt som gör papperstidningen ännu mer användbar.

© 2006 - 2021 Hittabrf.se och Bo bättre
Sveriges största faktaplats om bostadsrätt och bostadsrättsföreningar
Prenumerera | Kontakta oss | Om oss | Annonsera