Temaartiklar / fördjupning  Bo i bostadsrätt Bostadsrättsföreningar i Sverige Lagar, länkar, ekonomifakta  Branschguide med utvalda företag/leverantörer Vår Brf - styrelsens egna sidor Nyhetsbrev  

Byggkeramikrådet AB

Besöksadress Högbergsgatan 27 
Postadress Högbergsgatan 27 
Postnummer/Ort 116 20 Stockholm 
Visa på karta Stor karta  
 
Telefon 08-641 21 25 
Fax 08-702 20 15 
E-post Skicka e-post  
Hemsida http://www.bkr.se 
Öppettider  
 
Vi arbetar Rikstäckande 
Vi jobbar mot Bostadsrättsföreningen/styrelse och privatpersoner
   
Byggkeramikrådet
BKR är den självklara auktoriteten när det gäller användandet av kakel och klinker, såväl i våtrum som i torra utrymmen.

Hit kan bostadsrättsföreningar vända sig och konsultera våra experter i hur man använder byggkeramik i alla miljöer, både inomhus och utomhus. På webb-platsen www.bkr.se finns en omfattande informationsbank, där bland annat Byggkeramikrådets branschregler för våtrum (BBV) och en pdf-version av hela Byggkeramikhandboken finns för nedladdning. Du kan också lätt söka reda på plattsättare med våtrumsbehörighet och kunniga materialleverantörer.

Om du vill ha en utomstående bedömning av ett utfört arbete kan du anlita en besiktningsman. Besiktningsmännen på vår lista på www.bkr.se är fristående; de arbetar alltså inte för BKR, men har deltagit i våra kurser om branschreglernas tillämpning och får kontinuerligt teknisk information från oss. 


© 2006 - 2023 Hittabrf.se och Bo bättre
Sveriges största faktaplats om bostadsrätt och bostadsrättsföreningar
Prenumerera | Kontakta oss | Om oss | Annonsera